Biztonságunk

Biztonságunk

Zárnyitás 10.kerület Kőbánya területén

Zár kinyitása Budapest X.kerületében

2021. július 31. - webesnetes

 

Zárnyitás Budapest 10.kerület

 

Zárnyitás másképp, ha nincs nálam a kulcs

 

A következő kis tudásmorzsánkban adunk egy pár tippet, hogyan lehet kinyitni az a becsapódott ajtót.

Azt hiszen nem vagyok egyedül, ha azt mondom, hogy "már megint kizártam magam a lakásból". A huzat általában nagy ellenségünk ilyen szempontból, mert mindig bevágja az orrunk előtt az ajtót. Ez inkább a gombos kilincsű ajtóknál esedékes, hiszen ott a sima becsukódásnál kell kieszközölnünk a bejutást.

locksmiths-north-anchorage-015.jpgA filmekben sokszor láthattuk már, hogy egy bankkártya segítségével könnyedén bejutottak az ajtón, ez a régi ajtóknál természetesen működött, de a mai szigetelt ajtóknál azért meggyűlhet a bajunk. Azért aki ki szeretné próbálni nyugodtan megteheti, csak ne egy használatban lévő kártyával, mert ha a mágnes csík megsérül, akkor annyi a kártyának. Ennél az esetnél természetesen még nem beszélhetünk zárnyitásról, hiszen az ajtó nem volt bezárva, csak becsapódott. Zárnyitás Budapest 10.kerület Kőbánya területén is és egész Budapest területén non-stop.

Egy olcsóbb lakatnak akár egy erősebb fémlap is kulcsul szolgálhat, a bicikliláncokon lévő zárakat pedig egy sörös dobozból kivágott darabbal is ki lehet nyitni.

A becsapódott ajtónál még szóba jöhet egy üdítősüvegből kivágott műanyag darab is.

Vannak bizonyos finomnyitási módszerek is, de ezeket csak szakavatott emberek szokták használni, de a betörők nem ezeket használják, hanem  inkább a hagyományos felfeszítős, beleadjuk minden erőnket módszereket alkalmazzák.

A bejegyzés trackback címe:

https://biztonsagunk.blog.hu/api/trackback/id/tr5116644276
Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása