Biztonságunk

Biztonságunk

Betörés ellen: Hogyan tudunk borsot törni a besurranó tolvajok orra alá

Betörők elleni védekezés

2021. július 31. - webesnetes

 

Betörés ellen: Hogyan tudunk borsot törni a besurranó tolvajok orra alá?

 

Az elmúlt hat évben hazánkban több mint 20%-kal növekedett a betöréses lopások eseteinek száma. Ehhez azonban még ma is a hanyagabb tulajdonosok adják meg az alkalmat, pedig manapság már a mobiltelefonunk segítségével is nyomon tudjuk követni a ház körüli történéseket. 

Betörés: A besurranó tolvajok ismérvei..

betörők ellen Általában alkalom szülte tolvajoknak lehet őket nevezni, többnyire mindenféle előzetes tervezés nélkül követik el a lopást. Sokszor nem egyedül dolgoznak! Az egyik személy eltereli a tulajdonos figyelmét, míg a másik ezt kihasználva megszabadítja a tulajdonost az értékeitől. Résen kell lennünk, mert nem csak férfiak vetemednek ilyesmire, gyakran nők, vagy gyenge, esetleg fiatal személyek is elkövetik az ilyen bűntényt.

Manapság az is egy módszerük, hogy valamilyen társaság képviselőinek adják ki magukat és így nyernek bebocsátást a lakásunkba. Tehát még mielőtt bárkit is beengednénk a lakásunkba, kérjük meg rá, hogy igazolja magát. Ha tényleg az adott társaságtól van, minden további nélkül tudja magát igazolni. 

Betörés ellen védelem kialakítása szakszerű munkát végző zárszerelő csapat segítségével!Sajnos az idősebb korosztály nagyobb veszélynek van kitéve, mert az esetleges gyengébb hallás, vagy nagyobb figyelmetlenség miatt, vagy amiatt, hogy könnyebben megbíznak másokban áldozattá válnak, ugyanis ezek az alattomos emberek ezt kihasználják.

A bejegyzés trackback címe:

https://biztonsagunk.blog.hu/api/trackback/id/tr4116644290
Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása