Biztonságunk

Biztonságunk

HiSec Ajtó Zárcsere

HiSec Ajtó Zárcsere profi zárszerelőktől

2021. július 31. - webesnetes

 

HiSec Ajtó Zárcsere profi zárszerelőktől

 

Napjainkban elég nagy mennyiségben cserélődik ki a bejárati ajtó Budapest kerületeiben ami nagyszerű hír, viszont player.pngrossz tény az, hogy ezeknek többsége a minőség kárára megy. Kínai ajtók mióta a piacra kerültek, azóta foglalkozunk ezeknek az ajtó típusoknak a biztonsági dolgaival, próbálunk olyan megoldást találni rá ami magas biztonságot nyújt nekik. Ám sokan nem vesznek tudomást arról, hogy ezeknek az ajtóknak a zárjai silány minőségűek és nem szánnak rá arra, hogy legalább az alap zárját lecseréltessék. Azt hiszük, hogy elég biztonságot nyújt a benne lévő saját zárja, sajnos gyakran a betörés után jövünk rá arra, hogy ezek az ajtók a biztonságtól igen messze állnak. Silány minőség, Silány ajtózárral ellátva. Ne várja meg míg önnel is megtörténik a baj! Cseréltesse ki az ajtó zárját valódi biztonsági zárra illetve célszerű minimum egy közép kategóriás hevederzárat felszereltetni rá.

HiSec Ajtó Zárcsere: Kínai ajtók zárjai:

Sajnos a kínai ajtók szépek, olcsók, de biztonsági szempontból egyenlőek a nullával. Tényleg igaz rá a mondás " kívül szép, de belül rohadt ". Szép külső csúnya belső. Ezeket az ajtókat egy csavarhúzó vagy egy konzervnyitó segítségével lehet nyitni. Ha a gyári zárjával használjuk akkor szinte nyitott ajtót mutatunk a betörőknek. Érdemes ezeknek az ajtóknak a zárjait kicserélni egy biztonsági zárra ami valóban biztonságot nyújt, illetve ha nem is csúcsminőségi hevederzárat, de egy közép kategóriást mindenféle képen ajánlott felszereltetni. És máris jobb lesz a biztonságot nyújtó védelem rajta.

Betörés ellen: Hogyan tudunk borsot törni a besurranó tolvajok orra alá

Betörők elleni védekezés

 

Betörés ellen: Hogyan tudunk borsot törni a besurranó tolvajok orra alá?

 

Az elmúlt hat évben hazánkban több mint 20%-kal növekedett a betöréses lopások eseteinek száma. Ehhez azonban még ma is a hanyagabb tulajdonosok adják meg az alkalmat, pedig manapság már a mobiltelefonunk segítségével is nyomon tudjuk követni a ház körüli történéseket. 

Betörés: A besurranó tolvajok ismérvei..

betörők ellen Általában alkalom szülte tolvajoknak lehet őket nevezni, többnyire mindenféle előzetes tervezés nélkül követik el a lopást. Sokszor nem egyedül dolgoznak! Az egyik személy eltereli a tulajdonos figyelmét, míg a másik ezt kihasználva megszabadítja a tulajdonost az értékeitől. Résen kell lennünk, mert nem csak férfiak vetemednek ilyesmire, gyakran nők, vagy gyenge, esetleg fiatal személyek is elkövetik az ilyen bűntényt.

Manapság az is egy módszerük, hogy valamilyen társaság képviselőinek adják ki magukat és így nyernek bebocsátást a lakásunkba. Tehát még mielőtt bárkit is beengednénk a lakásunkba, kérjük meg rá, hogy igazolja magát. Ha tényleg az adott társaságtól van, minden további nélkül tudja magát igazolni. 

Betörés ellen védelem kialakítása szakszerű munkát végző zárszerelő csapat segítségével!Sajnos az idősebb korosztály nagyobb veszélynek van kitéve, mert az esetleges gyengébb hallás, vagy nagyobb figyelmetlenség miatt, vagy amiatt, hogy könnyebben megbíznak másokban áldozattá válnak, ugyanis ezek az alattomos emberek ezt kihasználják.

Zárnyitás 10.kerület Kőbánya területén

Zár kinyitása Budapest X.kerületében

 

Zárnyitás Budapest 10.kerület

 

Zárnyitás másképp, ha nincs nálam a kulcs

 

A következő kis tudásmorzsánkban adunk egy pár tippet, hogyan lehet kinyitni az a becsapódott ajtót.

Azt hiszen nem vagyok egyedül, ha azt mondom, hogy "már megint kizártam magam a lakásból". A huzat általában nagy ellenségünk ilyen szempontból, mert mindig bevágja az orrunk előtt az ajtót. Ez inkább a gombos kilincsű ajtóknál esedékes, hiszen ott a sima becsukódásnál kell kieszközölnünk a bejutást.

locksmiths-north-anchorage-015.jpgA filmekben sokszor láthattuk már, hogy egy bankkártya segítségével könnyedén bejutottak az ajtón, ez a régi ajtóknál természetesen működött, de a mai szigetelt ajtóknál azért meggyűlhet a bajunk. Azért aki ki szeretné próbálni nyugodtan megteheti, csak ne egy használatban lévő kártyával, mert ha a mágnes csík megsérül, akkor annyi a kártyának. Ennél az esetnél természetesen még nem beszélhetünk zárnyitásról, hiszen az ajtó nem volt bezárva, csak becsapódott. Zárnyitás Budapest 10.kerület Kőbánya területén is és egész Budapest területén non-stop.

Egy olcsóbb lakatnak akár egy erősebb fémlap is kulcsul szolgálhat, a bicikliláncokon lévő zárakat pedig egy sörös dobozból kivágott darabbal is ki lehet nyitni.

A becsapódott ajtónál még szóba jöhet egy üdítősüvegből kivágott műanyag darab is.

Vannak bizonyos finomnyitási módszerek is, de ezeket csak szakavatott emberek szokták használni, de a betörők nem ezeket használják, hanem  inkább a hagyományos felfeszítős, beleadjuk minden erőnket módszereket alkalmazzák.

Zárszerviz Biztonságunk érdekében

ha probléma akad a zárral

 

Zárszerviz , biztonságunk érdekében!

 

Zárszerviz Budapest területén – ha kizárta magát, nem kell aggódnia, van segítség. A szakszerű zárszerviz szolgáltatás megoldást jelent mindennemű záras problémára. A zárszerviz csak akkor lehet minőségi szolgáltatás, ha azt gyorsan elvégzik. Senki sem szeret órákat ácsorogni a lépcsőházban vagy az utcán...

about-left-image.pngA zárszerviz Budapest területén is segít Önnek, ha épp kizárta magát vagy egyszerűen nem tud bejutni a lakásba. Előfordulhat olyan furcsa helyzet, amikor az ajtó bezárul, a kulcs belül marad, Ön pedig kívül. Ilyenkor is a zárnyitás szolgáltatás az egyetlen megoldás. De mikor lehet még szüksége zárnyitó szakemberre?

 Sajnos sok esetben előfordul, hogy a zár egyszerűen meghibásodik és nem nyitja az ajtót. A legtöbb ilyen esetben csupán szorulásról, beakadásról van szó, amin megfelelő kenés segíthet. A zárnyitó szakember ilyen esetekben sem teszi tönkre az egyébként tökéletesen működő zárat, hanem megtalálja a megoldást a javításra. 

Sokszor előfordul, hogy a régi vagy nem megfelelő minőségű kulcsok eltörnek a nyitás közben. A szakemberek rendelkeznek olyan speciális eszközökkel, amelyek alkalmasak lehetnek a letört rész eltávolítására. Ez a művelet némi ügyeskedést igényel, de rendszerint könnyedén megoldható. Nagy előnye még az ilyen jellegű zárnyitásnak, hogy maga a zár nem sérül, tehát nem szorul cserére és a továbbiakban másik kulccsal használható. 

süti beállítások módosítása